Der er en række potentielle partnere blandt dine nuværende kontakter og i dit lokalområde. Få overblik over, organiser og vedligehold dit netværk!

 

Netværksdatabaser
Hvis man vil skabe en netværksdatabase, er der en række elementer, som kan være relevante at forholde sig til, inden man vælger, hvilke informationer man vil have til at fremgå af  databasen og hvilken software, man vil anvende.
Nyttige elementer og overvejelser i forhold til etablering af en netværksdatabase

 

Kortlægning af netværk – en mappingproces
Hovedbiblioteket i Aarhus har udviklet en proces til hvordan man kan skabe overblik over eksisterende samarbejdsrelationer og partnerskaber, mulige samarbejdsrelationer lokalt, nationalt og internationalt samt personalets ønsker og behov i forhold til eksterne samarbejder.
Se mappingprocessen